Bij de Waterstof Challenge draait het om de slimste route te kiezen om zo veel mogelijk punten te kunnen verdienen. Die krijg je voor het aandoen van tankstations, landen, bezoeken van landmarks, enzovoorts. Om die route te kunnen rijden moeten deelnemers rekening houden met files en hun actieradius. Op 21 september 2018 vertrokken 14 waterstofauto's vanaf het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. 24 uur later kwamen ze aan op het Honig complex in Nijmegen. Team Kerkhof verzamelde de meeste routepunten. Team Hydrogen Europe werd dankzij het goed vervullen van de creatieve opdrachten de overall winnaar.

Team Kerkhof wist de meeste punten bij elkaar te rijden tijdens de Challenge. Punten konden onder andere worden gescoord per land, per kilometer, per tankbeurt, voor afgeleverde kaarten bij Green Capitals en voor het vangen van een 'vos'. Daarnaast konden punten worden verdiend voor creatieve opdrachten: de beste blog, de beste foto en de beste video. Team Hydrogen Europe scoorde al goed voor de challenge punten en wist maar liefst twee creatieve opdrachten te winnen. Daarom mogen zij zich overall winnaar noemen van deze editie.

winner takes it allMichela, Nevena, Juliska en Charlotte maakten een roadmovie die bij de Waterstof Burgemeester het best in de smaak viel. Bekijk hier hoe zij deze trip aanpakten:

De beste blog is geschreven door Caroline Koiter van Team 02 Van der Linden. Deze is inmiddels gepubliceerd op deze website.

De beste foto komt eveneens op naam van Team 15 Hydrogen Europe. Je zult maar een mijnheer in adams kostuum aantreffen bij de damestoiletten die dan ook nog eens vriendelijk voor de camera wil poseren!

whatsapp image 2018 09 22 at 00.30.47

 

 

Tags:

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo hzweinow kurzlogo url logo elektricitijdsrit 300 logo infram logo vos transport 2014logo mission drive
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.