EU Mobility Week Waterstof Challenge

Het stormt en bruist rondom waterstof in de media. Het aantal publicaties hierover is niet mee bij te houden. Maar hoe zit het nu echt met waterstof? Wat is de stand van zaken in Europa? En hoe doen we het in Nederland? Goed nieuws: je kunt het zelf ontdekken in de volgende Waterstof Challenge!

Nijmegen is Green Capital in 2018. Daarom worden er dit jaar heel veel evenementen op het gebied van duurzaamheid in Nijmegen georganiseerd. In september start er een heel groot evenement, of beter gezegd, een serie evenementen. Die vinden plaats in het kader van de European Mobility Week.

Waterstof Challenge

Eén van die activiteiten tijdens deze Europese Mobiliteit Week is de 24 uur Waterstof Challenge. Daarin gaan weer tientallen mensen met een waterstofauto proberen om in 24 uur zoveel mogelijk punten te verdienen. Die krijg je voor gereden kilometers, het aantal tankbeurten, het aantal landmarks en voor goed uitgevoerde opdrachten. Daarover volgt later meer informatie.

Kijk eerst nog even terug naar de vorige editie:

Waarom meedoen?

De deelnemers aan de eerdere editie weten het antwoord. Maar soms moet je dingen gewoon zelf beleven. Check dit filmpje;

Wanneer is het?

De start is op vrijdag 21 september om 14:00 vanaf het Provinciehuis in Arnhem. De finish is precies 24 uur later bij het Innovatiefestival in Nijmegen.

Hoe rij je?

Die keus is dus volledig aan jou! Onderweg ben je te volgen via ElektriciTijdrit. Dat maakt het superspannend én leuk!

Wie kunnen er mee doen?

Nou, eigenlijk iedereen! Bij deze een oproep aan bedrijven en organisaties die over een waterstofauto beschikken om zich aan te melden voor dit unieke avontuur. En om een aantal stoelen beschikbaar te houden voor gasten. Want de organisatie wil graag zoveel mogelijk ondernemers, bestuurders én inwoners van de regio Arnhem-Nijmegen de kans geven om zelf het rijden op waterstof te ontdekken.

Hoe doe je mee?

Dat is heel eenvoudig: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je email duidelijk het volgende:

  • je naam, adres en woonplaats
  • email en telefoonnummer
  • je motivatie
  • ben je overheid / ondernemer / inwoner?
  • of je over een auto beschikt of juist mee wilt rijden.

Wij kijken uit naar je aanmelding!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties  

Mario Sabel
+1 # Mario Sabel 08-09-2018 14:50
Team Groningen heeft er zin in! Vanuit DE H2 regio met de wagen van de gemeente Groningen rijdt het team voor de fun, publiciteit en aandacht voor gezondheid icm uitstoot roet & CO2 mee. Gesteund door Univé, Energy Expo, Zorgverbeteraars & Fried gaan we er een feestje van maken maar zijn overtuigd van een podiumplek.
Antwoorden

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo hzweinow kurzlogo url logo elektricitijdsrit 300 logo infram logo vos transport 2014logo mission drive
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.