banner 1

Aanmelden Waterstof Challenge 2019

Waterstof Challenge creëert bewustwording met plezier

Waterstof gaat een belangrijke rol spelen als energiedrager van de toekomst. Maar wat kun je vandaag al doen met waterstof. Eén van die zaken is om waterstof te gebruiken voor mobiliteit.

Wat is de Waterstof Challenge?

In 24 uur onderzoek jij de mogelijkheden van rijden op waterstof. Dat doe je niet alleen, maar in teams van minimaal drie personen. Je kiest zelf je route en bepaalt zelf je doel. Jouw team doet tegelijkertijd mee aan twee Challenges:

Classic Challenge
Je krijgt punten per kilometer, per land en per tankstation dat je aandoet. Maar pas op: als je hetzelfde tankstation voor de tweede keer benut krijg je strafpunten!

Creative Challenge
Wat wil jij vertellen met jouw deelname aan deze Challenge? Een deskundige jury kent punten toe voor de beste foto, de beste video en het beste verhaal.

Je publiek volgt jou!
De prestaties van alle teams zijn te volgen op de website van de Waterstof Challenge. Je ziet niet alleen waar de teams zijn, maar ook de gereden route en alle foto’s die ze onderweg gemaakt hebben. Hou je fans op de hoogte, zodat ze jou kunnen aanmoedigen!

Ben jij er bij?
In september 2017 vond de eerste Waterstof Challenge plaats. Inmiddels is deze niet meer weg te denken. Op 16 en 17 mei 2019 vind de 4e editie plaats.

Deelnemen of meer weten?

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Arjan de Putter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je inschrijven, gebruik dan onderstaand formulier.

Hoe wil je deelnemen?

Wanneer jij je als individu inschrijft, dan doen wij ons best je te koppelen aan een team dat ervoor open staat een extra berijder mee te nemen. De eerste individuele inschrijver wordt als eerste bemiddeld. Mocht er geen klik zijn tussen individu en team, dan kijken we verder naar een volgend team. Natuurlijk kunnen we geen stoeltje garanderen. Mocht het niet lukken dan kijken we naar een een alternatieve datum voor een challenge, maar krijg je voor nu zonder gedoe je inschrijfgeld terug.

We organiseren deze Challenge maar beschikken niet zelf over FCEV’s! We verbinden partijen die een waterstofauto zoeken met partijen die er een beschikbaar willen stellen (waarbij de eigenaar van de auto zijn voorwaarden, inclusief een eventuele vergoeding, bepaalt). Wij kunnen vooraf geen garantie geven, dat het lukt om een FCEV beschikbaar te krijgen. Mocht het niet lukken, dan gaan we met je in gesprek over een alternatieve datum voor een challenge , en krijg je zonder gedoe je inschrijfgeld 100% terug.

Met wie nemen we contact op?
We gebruiken dit emailadres alleen om je te berichten over je aanmelding. De factuur voor deelname ontvang je ook op dit emailadres.

Tags:

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo elektricitijdsrit 300 logo infram waterstof werkt
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.